d
ONZE B&B MET

De zeer ruime kamers zijn uitgerust met TV, airco, minibar, Nespresso-machine, ruime badkamer en de twee indoor suites hebben een mezzanine met 2 extra slaapplaatsen. De kamers zijn standaard ingericht voor maximum 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Op aanvraag kan er een derde kind bijgelegd worden. We hebben ons vooral gefocust op het slaapcomfort door te kiezen voor bedden en linnen van topkwaliteit. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd of bij mooi weer in de tuin aan het zwembad.

AZIE


Indoor suite

€ 170 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Deze kamer wordt tijdelijk gesloten tijdens de COVID-19 periode. Deze kamer is voorzien van een mezzanine met zithoek waar 2 extra slaapplaatsen kunnen voorzien worden. Zowel beneden als in de mezzanine is een TV voorzien. 

INDIA


Garden suite

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Luxe garden suite in de achterbouw met zicht op de tuin en het zwembad. De Indische garden suite heeft als eyecatcher een prachtige Indische boog die toegang verleent tot de badkamer.

AFRIKA


Garden suite

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Luxe garden suite in de achterbouw met zicht op de tuin en het zwembad, voorzien van een groot privéterras waar je kunt ontbijten, luieren in de zon. Boomhut speciaal voor de kids (ook als logement).

TROPISCHE OASE MET ZWEMBAD

In de fantastische achterbouw aan onze grote tuin die werd getransformeerd tot een tropische oase bevinden zich de twee garden suites: Afrika en India. 

BELEEF ONZE B&B

INCLUSIEF ONTBIJT

De prijzen van de kamers zijn inclusief ontbijt. Nespresso koffie en thee zijn gratis ter beschikking op de kamer. Ook een minibar is aanwezig.

TUIN, VERWARMD ZWEMBAD & WELLNESS

In onze grote tuin die werd getransformeerd tot een tropische oase kan je gebruik maken van een verwarmd zwembad. Aansluitend is er ook een fitnessruimte, en binnenkort openen we ook een wellnessruimte voor massage en yoga.

LUXE SUITES, LUXE BEDDEN

De zeer ruime kamers zijn uitgerust met TV, airco, minibar, Nespresso-machine en een ruime badkamer. Elke kamer is uitgerust met luxe bedden en kwaliteitslinnen. Wij kozen ervoor om mensen te laten slapen in topkwaliteit.

LEUKE BUURT, GRATIS PARKING

Koto B&B ligt in een veilige buurt met veel restaurantjes en gezellige koffiebars, op loopafstand van het Zuid. Het prestigieuze MAS of het strand van Sint-Anneke liggen eveneens binnen bereik. Tijdens je verblijf kan je ook beschikken over een gratis parkeerplaats.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties en laatste nieuwtjes?
Dat kan door hieronder je voornaam en e-mailadres in te vullen.